Limousine

Hoe leuk kan het zijn om op uw trouwdag (of een andere bijzondere gelegenheid) vervoerd te worden in een luxe witte limousine. We hebben voor u een mooie, tot negen meter verlengde, Amerikaanse Ford Lincoln beschikbaar. Hierin kunt u met maximaal acht personen reizen.

Aan boord heeft u de beschikking over een audio installatie, airco of verwarming naar keuze, complete bar met glazen en een coolbar voor "bubbles", witte wijn of frisdranken. De bank is in een U-vorm voor de meereizende gasten en (bijv.) het bruidspaar heeft de beschikking over een tweezits bank. 

We nemen alle tijd voor fotosessies en overige wensen. We brengen u veilig van deur tot deur en ook halen we u na afloop van uw trouwerij / jubileum / huldiging weer op en brengen u naar uw hotel of terug naar huis. 

Uiteraard rijden wij met behulpzame en ervaren chauffeurs, die aan al uw wensen voldoen.  

Ons extraatje: Bij het huren van onze limousine, langer dan drie uur, leveren wij gratis aan boord een mand met zoutjes, nootjes, water, frisdrank en bier.

Bij ritten korter dan drie uur kost dit extra pakket € 25,00

Champagne/bubbles leveren wij extra voor € 35,00 per fles en kinderchampagne voor  € 5,00 per fles

De prijzen voor het huren van een limousine zijn aantrekkelijk. We verhuren vanaf € 75,00 per uur incl. chauffeur en brandstof. Wachturen kosten € 25,00 per uur. 

Wij werken uitsluitend in het gebied Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Doetinchem.

Alle prijzen vooraf op aanvraag in een vrijblijvende offerte op maat. (zie de link onderaan deze pagina)

Wij rijden géén concerten of (piraten/carnavals)feesten!

Wilt u de limousine eerst bekijken, dan bent u van harte welkom in onze garage. Dan kunnen wij ook samen de details van uw bijzondere dag bespreken.

Laat ons een passende, vrijblijvende offerte maken, waarna u kunt beslissen deze offerte al dan niet om te zetten in een reservering. (zie de link onderaan deze pagina)

Betalingscondities: uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de rit betaald per bank of giro of per enveloppe bij aanvang van de dag op de eerste opstapplaats.