Groepsuitjes

Wij rijden uw groep (van 8 tot 80 personen) naar de onderstaande bestemmingen. Mocht u zelf een andere bestemming op het oog hebben, dan passen we ons graag aan en doen we u een op maat geschreven offerte voor deze groepsreis (in welk seizoen van het jaar dan ook) toekomen. 

Prijs van de touringcar of minibus vanaf 8 personen op aanvraagUtrecht keuzemenu 

Utrecht Underground: stadswandeling met een ex-zwerver  € 12,00 p.p.

Utrecht Underground is een stadswandeling die u niet snel zult vergeten. Een stadswandeling gericht op het leven op straat, vertelt door ex-daklozen en ex-drugsverslaafden die dit harde leven zelf aan den lijve hebben ondervonden. Onze gidsen hebben hun leven nu op de rit en delen graag hun ervaringen met u. Op professionele wijze zetten zij hun talenten in als betaalde stadsgids. De gidsen van Utrecht Underground nemen u mee in de keiharde realiteit van het Utrechtse straat- en daklozenleven.

Museum Speelklok   € 15,00 p.p.

Museum Speelklok neemt u mee in de wondere wereld van eeuwenoude, zelfspelende muziekinstrumenten. De bezoekers zullen verrassende en vrolijke muziek horen, vanuit alle hoeken van het museum. Een leuk uitstapje in Utrecht voor kinderen, volwassenen en ouderen. In Museum Speelklok staan instrumenten in alle soorten en maten; van heel kleine speeldoosjes, automaten en speelklokken tot enorme carillonklokken, orchestrions en dans- en straatorgels. Alles bij elkaar maakt dit Museum Speelklok tot het vrolijkste museum van Nederland!

Bezoek Domkerk en beklimming Domtoren met rondleiding € 11,00 p.p.

De Domtoren is het hele jaar geopend, en het uitzicht over Utrecht is elk seizoen zeer de moeite waard. De toren is uitsluitend te bezoeken tijdens een rondleiding, waarbij onze deskundige gidsen u meenemen op een historische reis langs alle ruimtes en transen. De rondleiding begint in het VVV Utrecht Informatie Centrum op het Domplein, en duurt ongeveer één uur.

Utrechtse Botanische Tuinen   € 10,00 p.p.

De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit van Utrecht en liggen in het hart van het universitaire centrum De Uithof. De tuinen, met een oppervlakte van 9 hectare, zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk. Hier vindt u de prachtige Rotstuin, de Evolutietuin, de (sub)tropische collecties in de Tropische Kassen, de Ontdektuin, een Bijenhotel en de Vogelhut.

Fort Hoofddijk is van 1 maart tot 1 december dagelijks geopend voor het publiek en er worden regelmatig speciale activiteiten georganiseerd. Voor groepen bestaat de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen.


Amsterdam keuzemenu

Fietstour (4 uur) centrum Amsterdam incl. de Jordaan   € 27,50 p.p.

Onder begeleiding van een echte fietsgids een fietstocht maken, kris kras door het centrum van Amsterdam incl. pauzes. De Herengracht, Keizersgracht, Leidsegracht en Prinsengracht alsmede de Jordaan met het standbeeld van Johnny Jordaan, het Museumplein, de PC Hooftstraat en Paradiso. Dit alles hebben we in deze fietstour inbegrepen. Voor jong en oud een belevenis. Wilt u samen op een tandem, dan kunnen we dat niet garanderen maar we zullen het zeker proberen.

Koffie met iets lekkers   € 7,50 p.p.

Op loopafstand van de Dam in Amsterdam bezoeken we een oud logement waar u een heerlijk kopje koffie met een gebakje kunt nuttigen.

NEMO   € 17,50 p.p.   of:  Madame Tussauds   € 24,50 p.p.

Bezoek het Nemo museum van de wetenschap, doe daar zelf proefjes en leer alles over actuele wetenschappelijke zaken. Voor jong en oud een leuke en leerzaam bezoek.

Of bezoek het wereldberoemde Madame Tussauds op de Dam in Amsterdam en zie veel beroemde personen in wax.

Het Ajax- en Olympisch Stadion   € 25,00 p.p.

Deze tour brengt u naar de bekende Johan Cruijff Arena en de Ajax winkel waar u veel over Ajax te weten zult komen. Ook vertellen we u over het Olympisch stadion, het domein van de Olympische spelen van 1928 en de vele beroemde voetbalwedstrijden die hier zijn gespeeld.

Rondvaart (1 uur) Amsterdamse grachten   € 12,50 p.p.

We laten u genieten van de Amsterdamse grachten met een leuke rondvaart die u door de bekende grachten en het IJ in Amsterdam zal voeren. U zult veel zien vanaf het water; de Magere Brug, de Munttoren, het Centraal station, de Amstel, de Stopera en nog veel meer.