Dagtochten

Een dagtocht met 'EBR events & tours' is net even anders dan bij reguliere aanbieders. Wij verzorgen u vanaf het vertrek. Koffie, thee en water is bij ons in de touringcar altijd verkrijgbaar en bij de prijs inbegrepen. Bij de koffie serveren we ook een koekje, maar naar wens kunnen wij, tegen en kleine meerprijs, cake, gebak en zelfgemaakte spekkoek verzorgen. 

Onze dagtochten (van 8 tot 80 personen) zijn geschikt voor o.a. bedrijven, (personeels)verenigingen, ouderencentra, families en vrienden.Dagtocht Rotterdam: € 47,50 p.p. incl. diner 

In de ochtend staat de touringcar klaar bij de afgesproken opstapplaats(en). Via een mooie route rijden we naar Rotterdam en we beginnen met een rondvaart van een uur in de havens. Hierna rijden we naar de overdekte markt.

U heeft hier de gelegenheid om iets te eten in de vele leuke restaurantjes. Hierna maken we met de touringcar een leuke stadsexcursie waarbij we zeker de Erasmusbrug, de Coolsingel en de Maasboulevard zullen bezichtigen.

Hierna heeft u vrije tijd om te wandelen en te winkelen of om bijvoorbeeld de dierentuin Blijdorp te bezoeken. Aan het einde van de middag verzamelen we weer en gaan we heerlijk genieten van een drie gangen diner incl. een drankje. Hierna rijden we terug naar uw opstapplaats.Dagtocht Beverwijk en Volendam. € 37,50 p.p. Incl. diner.

In de ochtend staat de touringcar klaar bij de afgesproken opstapplaats(en). Via een mooie route rijden we naar de markt in Beverwijk. Hierbij is de entree inbegrepen. We bezoeken de food markt en de grote rommelmarkt. 

Om 14.30 rijden we naar Volendam. We gaan heerlijk wandelen op de dijk en bezoeken de leuke winkeltjes. Hierna geniet u van een heerlijk drie gangen menu met keuze uit vis of vlees. Na het diner rijden we terug naar uw opstapplaats.Dagtocht Noordoost- en Flevopolder € 47,50 p.p. Incl. diner.

In de ochtend staat de touringcar klaar bij de afgesproken opstapplaats(en). We rijden naar Almere en bezoeken de bekende Yakult fabriek. Hier ziet u hoe het pro-biotica drankje 'Yakult' wordt gemaakt. Hierna rijden we naar Lelystad en bezoeken we de outlet stores.    Ook kunt u, als alternatief, de bouw van een historisch houten schip bekijken. Hierna rijden we door de polder en komen we in Urk. Hier zullen we genieten van een een heerlijk vis- of vleesdiner. Tenslotte rijden we voldaan weer terug naar uw opstapplaats.


Dagtocht Brussel  klik hier

Dagtocht Parijs  klik hier


Wij rijden met luxe touringcars of comfortabele mini-busjes, die natuurlijk bestuurd worden door ervaren en klantvriendelijke chauffeurs, die u onderweg ook van leuke informatie voorzien.